Patrick Wessels Geen reacties

De online werkplek biedt belangrijke voordelen. Voor accountants en tal van andere branches. Het loont de moeite om de mogelijkheden te vergelijken, zodat u aan de hand daarvan de ideale hosted werkplek kunt (laten) inrichten. Met een werkplek in de cloud profiteert u van de volgende belangrijke voordelen:

  • Altijd en overal toegang
  • Automatische back-ups van uw data
  • Mogelijkheid tot maatwerk
  • 100% veilige data-opslag
  • Support door specialisten

Altijd en overal toegang tot de online werkplek

Een online werkplek biedt altijd en overal toegang tot uw belangrijke gegevens en de software waarmee u werkt. Op uw vaste plek op kantoor, op een willekeurige andere computer op de zaak, thuis en zelfs onderweg. Mits er een internetverbinding beschikbaar is natuurlijk.

Het zorgt voor enorme flexibiliteit en de mogelijkheid om vanaf iedere locatie om op ieder moment te kunnen werken. Helemaal in lijn met Het Nieuwe Werken en daarmee klaar voor de toekomst. Een hosted werkplek in de cloud, waardoor de fysieke locatie van een medewerker niet langer een beperkende rol speelt.

Automatische back-ups van uw data

Het enorme belang van goede back-ups wordt door steeds meer ondernemingen onderkend. En tegelijkertijd vergeet een groot deel van hen die regelmatig te maken. De online werkplek biedt daarvoor de oplossing: automatische back-ups.

Back-ups zonder omkijken, om er automatisch vanuit te gaan dat de belangrijke data bij eventuele problemen nog gewoon beschikbaar is. In een afzonderlijk datacenter, voor maximale veiligheid van alle belangrijke bestanden van uw organisatie.

Mogelijkheid tot maatwerk

De hosted werkplek is niet zomaar een kant-en-klare oplossing. En dat maakt maatwerk mogelijk voor een online werkplek. Afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen, om daarmee zo effectief mogelijk te kunnen werken.

Wij adviseren over de mogelijkheden en gaan met u in gesprek om de organisatie beter te leren kennen. Aan de hand daarvan stellen we de werkplek samen op de manier waarop u daar het best gebruik van kunt maken.

100% veilige data-opslag

De online werkplek is altijd en overal toegankelijk, maar alleen voor u en uw medewerkers. Dankzij 100% veilige data-opslag en een gegarandeerd veilige verbinding. Belangrijke voorwaarden, om gebruik te maken van de hosted werkplek in de cloud. Uitstekende beveiliging van zowel de data als de verbinding, om te voorkomen dat belangrijke gegevens zomaar op straat komen te liggen.

Support door specialisten

En tenslotte, de online werkplek biedt de mogelijkheid tot support door specialisten. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Altijd toegang tot specialisten die helpen met ICT-kwesties, waardoor u en uw medewerkers er nooit alleen voor staan.

Op die manier is de online werkplek een uitstekende keuze voor accountants, net al de diverse andere branches waarvoor we werken. Een hosted werkplek in de cloud, waarmee u klaar bent voor de toekomst.