Patrick Wessels Geen reacties

Welke voordelen biedt Office 365, voor boekhouders en andere branches? Software die u niet langer hoeft te kopen, maar waar u op basis van een abonnement gewoon online gebruik van maakt. Met zoveel gebruikers als u wilt. Waar en wanneer u maar wilt.

Altijd en overal flexibel

Met Office 365 bent u optimaal flexibel. U kunt altijd en overal werken met alle Office-applicaties uit het abonnement dat u afsluit. Op kantoor, thuis op een andere PC en zelfs onderweg op een laptop. Dankzij de online applicaties en de offline versies, waarna de software alle bestanden synchroniseert met de cloud zodra u weer verbinding maakt.

Uitstekend schaalbaar

Office 365 is uitstekend schaalbaar, zodat u daar met 3, met 5 of met 50 gebruikers mee kunt werken. En waarbij u betaalt op basis van het aantal gebruikers. Voor een heel duidelijke kostenstructuur, die meegroeit met de organisatie. Of weer mee in kan krimpen, waardoor u ook in organisatorische zin optimaal flexibel bent.

Altijd de laatste versie

Met het online pakket en de offline versies van Office 365 heeft u altijd de beschikking over de meest actuele versie van alle software. Dankzij automatische updates, zodat u beschikt over de nieuwste functionaliteiten en alle bestanden van collega’s en andere organisaties kunt openen en bewerken.

State-of-the-art security

Office 365 werkt vanuit de cloud, beheerd door Microsoft. Een van de grootste organisaties ter wereld, die de beveiliging als geen ander op orde heeft. State-of-the-art security en doorlopende monitoring, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Tip: hier zien wij als aanbieder en adviseur kritisch op toe. Wij garanderen optimale veiligheid van uw bedrijfsgegevens, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Transparante kosten

Met Office 365 kunt u rekenen op uitermate transparante kosten. U hoeft geen afzonderlijke kosten te maken voor hardware zoals servers, supportcontracten, het besturingssysteem, licenties voor Office, Exchange, Lync en Sharepoint. In plaats daarvan betaalt u een vast bedrag per maand om gebruik te kunnen maken van Office 365. Een overzichtelijk geheel, zodat u veel beter zicht heeft op de kosten en u de ROI veel gemakkelijker berekent.

Office 365 voor boekhouders en andere branches

Enthousiast over Office 365 of wilt u meer weten over de manier waarop bijvoorbeeld boekhouders daar graag mee werken? We leggen het u graag uit en kunnen voorbeelden laten zien van bestaande toepassingen. Om de voordelen van Office 365 verder toe te lichten en u aan te geven hoe we u daarmee van dienst kunnen zijn. En heeft u andere vragen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.