Patrick Wessels Geen reacties

Op zoek naar goed werkplekbeheer, maar benieuwd waarop te letten? We werken voor diverse branches, waaronder bedrijven in de bouw. Daar zit veel kennis van constructies en bouwmaterialen, maar ontbreekt het aan efficiënt beheer van werkplekken.

Wij zorgen er met onze zakelijke support en slimme oplossingen voor dat u in iedere branche kunt profiteren van de voordelen van werkplekbeheer. Aan de hand van 4 belangrijke onderdelen, die we graag voor u op een rij zetten.

1. Inrichten van de werkplek

Professioneel werkplekbeheer begint met het inrichten van de werkplek. In digitale zin in dit geval, door de benodigde software en IT-infrastructuur in kaart te brengen. Aan de hand daarvan kunnen we de juiste installaties adviseren en verzorgen, zodat u daar vervolgens gebruik van kunt maken. Wij zorgen ervoor dat u op de werkplek alle software tot uw beschikking heeft.

2. Op afstand beheren

Vervolgens gaan we voor u aan de slag met het beheer. Wij zorgen ervoor dat de systemen werken zoals dat de bedoeling is, bijvoorbeeld om in de bouw gebruik te kunnen maken van belangrijke software voor technische tekeningen. Soms zware software, vanwege de (3D-)tekeningen en renders die u wilt maken. Wij verzorgen het beheer, uiteraard in combinatie met actieve monitoring.

3. Actief monitoren

Die monitoring binnen het werkplekbeheer is als het ware een vorm van preventieve support. Wij zorgen er zakelijk voor dat alles blijft werken zoals het moet werken, door eventuele problemen op te sporen voordat die ontstaan. In de bouw is het belangrijk om altijd te kunnen vertrouwen op de materialen en middelen die u toch uw beschikking heeft. Dat is waar we voor zorgen met monitoring, door het gebruik van het systeem doorlopend te analyseren en in te grijpen voordat zich problemen voordoen.

4. Ondersteuning (op locatie)

Gaat er toch een keer iets mis of heeft u ondersteuning nodig op de werkplek? Geen probleem, dan staan we natuurlijk voor u klaar met onze support. Een belangrijke sluitpost binnen het werkplekbeheer, waarmee we ervoor zorgen dat u er nooit alleen voor komt te staan. In plaats daarvan kunt u vanuit de bouw en andere branches vertrouwen op onze specialistische kennis, waarmee we ervoor zorgen dat u zakelijk belangrijke stappen voorwaarts kunt zetten.

Specialisten in werkplekbeheer en zakelijke support

Enthousiast over de mogelijkheden van werkplekbeheer of benieuwd wat dat voor u zou kunnen betekenen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over. Aan de hand van onze ervaringen bij andere bedrijven in de bouw, net als binnen uw branche. We leggen u graag uit hoe u efficiënter zou kunnen werken en hoe dat direct bij kan dragen aan uw bedrijfsresultaat.